Praktijk de Fielepien

Mijn logo bestaat uit een “zingende boom “ ik heb hiervoor gekozen omdat de boom hemel en aarde verbindt en verschillende elementen nodig heeft voor Groei ; water,  aarde,  lucht , voeding ,  snoei,  en meerdere bomen maken een bos.

Ik vind dit een mooie metafoor voor therapeutische groei , we hebben dromen en  wensen nodig en dienen toch met beide benen op de grond te blijven staan en verder te groeien, vanuit dat wat er al is.

We staan niet alleen in het leven;  hebben zorg nodig en voeding  en moeten soms pijnlijk afscheid nemen van oude emoties of gewoonten en soms mensen om ons heen.

De boom zingt omdat voor mij persoonlijk,  het zingen een hele prettige manier is om contact te houden met dromen  wensen  en drijfveren van mijzelf.

Praktijk de Fielepien bestaat uit :

Muziektherapie gegeven aan particulieren met eventueel het systeem / betrokkenen.

Ademcoaching gegeven aan particulieren.

Het is ook mogelijk om als collega praktijk b.v.  Psychologen , Psychiaters of andere Psychosociale hulpverleners ons in te huren middels een overeenkomst van opdracht; goedgekeurd door de belasting dienst. Hiermee kunnen wij als ZZP- er een opdracht uitvoeren zonder dienstverband.
De tarieven worden in overleg bepaald i.v.m. het vervallen van de overhead kosten.

Trainingen  gericht op preventie en gezondheid